DAIMFUDGE
Daimfudge är för mig en ny variant av julgodis. Dock min absoluta favorit i år! Den här är riiiktigt god och jag kommer nog att göra den året runt. 

(null)

Ingredienser:
- 200 gram Marabou daim
- 3 dl grädde
- 3 dl strösocker
- 1 dl sirap
- 50 gram smör
- 1 dubbeldaim till garnering

Gör så här:
- Börja med att klä en form 20x20 med bakplåtspapper.
- Blanda grädde, strösocker och sirap i en kastrull och koka upp till 120 grader. Använd termometer. 
- Ta bort från plattan och blanda i daimchokladen och smöret och rör tills smeten är blank.
- Häll upp i formen och garnera med en finhackad dubbeldaim.
- Ställ i kylskåpet och låt svalna.
- Skär i lagom stora bitar.

(null)

ÄT OCH NJUT! 

/ Marika